marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Se mai întâmplă și lucruri frumoase pe Mețianu… „O sole mio!”, cât de dor ne era!

    de Raluca Medeleanu | 29 iulie 2022, 11:37 AM | Strada | Topic special

    0

    Suntem obișnuiți să aducem doar vorbe de ocară când ne referim la strada Mețianu, prima stradă pietonală din municipiu… și pe drept cuvânt. De cele mai multe ori ne lovim de o sumedenie de persoane dubioase care fie fac gălăgie, fie cerșesc ori se leagă de trecători. Astăzi însă prezentăm și o întâmplare fericită.

    Un lucru pe cât de banal în alte locuri, pe atât de eficient, s-a întâmplat și la noi. Strada a prins viață, prin muzică. Un grup de instrumentiști, format dintr-un violonist, un chitarist și un cântăreț la țambal, a înnobilat atmosfera cântând celebre compoziții clasice, precum „O sole mio”. Muzica este mereu un element esențial pentru transformarea unui spațiu, ea ne ajută să ne ștergem încruntarea sculptată pe frunte de rutina zilnică, ne dă o stare specială, iar artiștii stradali ar trebui mereu încurajați.

    Deși rare, astfel de experiențe nu pot decât să ne bucure și să ne facă să sperăm în vremuri mai bune pentru orașul nostru.


    (video: Nicu Brânzeu)

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.