marþi, 7 mai, 2024

Special Arad Logo

    Apple iPhone 12 Pro și Pro Max au fost lansate cu afișaj Super Retina XDR

    de Special Arad | 19 octombrie 2020, 11:32 AM | IT | Recomandările editorilor

    0

    (foto: Apple)

    În cele din urmă, Apple a anunțat lansarea celei mai recente game de iPhone-uri în timpul evenimentului Hi Speed. Compania a prezentat pe iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max în timpul evenimentului de lansare. De asemenea, compania americană a introdus Apple iPhone 12 Mini și iPhone 12.

    Cele mai recente iPhone-uri vin cu specificații de top, cum ar fi cel mai recent chipset A14 Bionic, Deep Fusion. 5G și multe altele. Aceasta este, de asemenea, pentru prima dată, Apple a introdus patru noi modele de iPhone în timpul unui eveniment de lansare.

    Apple iPhone 12 Pro are un preț de la 999$ iar iPhone 12 Pro Max pornește de la 1.099$. Prețurile sunt pentru SUA, iar în Europa ne așteptăm ca Pro Max să coste în jur de 1.250 de euro. Cele mai recente telefoane iPhone 12 vor fi disponibile pentru precomandă din 16 octombrie. Apple iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vor fi disponibile în modelele de 128, 256 și 512 GB de stocare internă. Modelele Pro vor fi disponibile la cumpărare la nivel global începând de vineri, 30 octombrie, conform MySmartPrice.

    Caracteristici Apple iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

    Cele mai noi iPhone-uri vin cu un design plat, pe lateral cu o bandă de oțel inoxidabil, asociată cu un spate din sticlă mată. Noile modele de iPhone 12 Pro sunt disponibile în opțiunile de culoare Pacific Blue, Gold, Graphite și Silver. Apple iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vin cu un display Super Retina XDR de 6,1 inch și respectiv de 6,7 inch. IPhone-urile cu ecrane OLED dau viață conținutului video HDR, atingând luminozitatea maximă de 1.200 nits.

    Cele mai recente iPhone sunt alimentate de cel mai nou procesor Apple A14 Bionic, care este primul chipset construit pe un proces de 5nm. Apple iPhone 12 Pro are o cameră principală de 12MP cu diafragma f/ 1,7, o cameră ultra-wide de 12MP și una cu teleobiectiv de 12MP. IPhone 12 Pro Max vine cu triple-camera, cu una principală de 12MP cu F /1,6, un  teleobiectiv cu o distanță focală 52mn cu zoom optic 5x de 12MP și o cameră cu unghi ultra-wide de 12MP. Frontal ambele modele au o cameră de 12MP.

    Noile modele Pro vin cu un senzor LiDAR care oferă experiențe AR și îmbunătățește focalizarea automată în scenele cu lumină slabă. Acest lucru, combinat cu puterea procesorului AI A14 Bionic, fac portrete în modul de Noapte, redând un efect bokeh frumos în lumină scăzută. Modelele Pro și Pro Max vor concura cu Samsung Galaxy S20 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra.

    Apple iPhone 12 Pro și 12 Pro Max vin cu caracteristica Apple ProRaw, care combină procesarea imaginilor multi-cadru Apple și fotografia cu versatilitatea unui format RAW. Se poate înregistra și videoclipuri în HDR și Dolby Vision cu cele mai recente telefoane iPhone 12 Pro. Seria iPhone 12 Pro vine cu certificare IP68 și caracteristica de securitate biometrică Face-ID. Alături de modelele iPhone 12 Mini și iPhone 12, cele două modele Pro nu vor include adaptoare de alimentare și căști în cutie.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.