marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    O nouă obligație pentru firmele din România: angajaților li se va lua temperatura la locul de muncă!

    de Special Arad | 1 mai 2020, 1:20 PM | Naţional | Topic special

    7

    Șeful DSU, Raed Arafat, anunță că firmele din România vor fi nevoite să își cumpere aparate speciale pentru a lua temperatura angajaților care ajung la locul de muncă, asta pentru a putea depista din timp orice suspiciune de infectare cu coronavirus.

    „Sunt multe măsuri care trebuie luate. Sunt unele urgente și unele care mai pot aștepta. Se discută care sunt prioritățile, riscurile minime și lucrurile necesare. Dacă restaurantele se deschid vara, e de preferat să se deschidă restaurantele care au locuri afară. La locul de muncă nu mai intri dacă ești răcit. Termometrele ar trebui să fie obligatorii la intrarea în orice spațiu public. Oricine care vrea să se proteje în viitor și să protejeze firma lui trebuie să aibă astfel de control. Nu cred că vom ajunge la nivel internațional să avem un pașaport care arată că ai făcut un test și iese negativ la coronavirus. Acest rezultat era în momentul în care te-ai testat. Nu are nicio valoare așa. Nu poți urca în avion dacă ai simptome și nu te poți duce nicăieri dacă ai simptome”, a spus Arafat la Antena 3.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

        • „…dar ce sa-i ceri unui agent strain ce a facut facultatea pe vorbe …” dezinformare securistoidă, FackeNews, preluată de gurăcască de pe FB.
          .
          Că refuză să negocieze o privatizare a SMURDULUI, a devenit ținta fabricilor de mizerii a unei tagme de mafioți ce vor să pună mâna pe o organizație la preț de talcioc și să o transforme din asistență pentru toți, în asistență doar pentru cei ce pot plătii. Și răspândiți astfel de „fecale” fără să vă puneți de fel întrebarea „Cine și de ce?”. Raed a început SMURDUL cumpărând un combi din banii proprii și l-a transformat în ceea ce este azi. Când tu „domnule Chris” vei face ceva asemănător pentru oameni, fără să faci diferență de aparteneță socială, nație ..etc, atunci ai voie să-l defăimezi. Până atunci, poți critica, dar cu bun simț și nu are nimeni nimic cu tine. Îți expui o părere ca „Toth Csongor” … și gata. … și nu vă mai tot lăsați manipulați ca niște curci bete de minciunile răspândite pe net, că nu dați dovadă de înțelepciune, … ci dimpotrivă.

          0 voturi
          +1
          -1
          • De Arahat poti spune multe,dar ca ar fi specialist nu!
            Sa apari cu idei cretze de luat temperatura…cu ce? Ai termometre omologate sau ceva chinezarii cu toleranta cat zidul chinezesc?
            Cine garanteaza datele personale,daca la o fabrica din zona industriala de ex,dimineata esti scos din rand de catre agentul de paza a carui termometru arata…un rahat(Arahat)?
            Cine o sa faca testarea,nea Gheorghe de la Ciumeghiu?
            Febra poate aparea din zeci de motive,ce facem,medicina a poporului ca in ’45 cand orice plugar ajungea judecator?

            0 voturi
            +1
            -1

    Scrie un comentariu

    8 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.