marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Poliția Locală a făcut-o de oaie cu anunțul despre sterilizarea pisicilor. Animed: „Este greșit cuvânt cu cuvânt”

    de Tomck@t | 9 iulie 2019, 4:01 PM | Știri Arad | Topic special

    0

    În urmă cu o săptămână, Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad a anunțat, printr-un comunicat de presă, că arădenii deținători de pisici au posibilitatea de a le steriliza, în mod gratuit, apelând la medicii veterinari de la Asociația Animed și la polițiștii locali. Se pare, însă, că așa-zisa „amplă campanie de sterilizare, demarată în urma protocolului de colaborare încheiat de Direcția Generală Poliția Locală cu Asociația Animed” e departe de realitate.

    Animed a venit astăzi cu clarificări, printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a asociației:

    „Dragi detinatori de pisici,

    Va informam ca anuntul politiei locale este gresit cuvant cu cuvant. Animed nu poate achita sterilizarea pisicilor cu companion uman. Pur si simplu nu exista bani pentru asa ceva si suntem siguri ca fiecare dintre dumneavoastra poate pune deoparte 30 lei pe luna pentru a achita 150 lei pentru sterilizare, o data in viata pisicii dvs.

    Intelegerea pe care Animed o are cu politia locala este ca ne pot chema pentru sterilizarea pisicilor care traiesc pe strazi. Asa cum ne suna oricare cetatean de altfel. Nimic mai mult. Este vorba despre programul nostru demarat acum 16 ani. Nu e ceva nou, nu e o campanie, nu exista bani de la primarie sau politia locala. Este un program zilnic, care se bazeaza doar pe donatii, asa ca va invitam sa donati.”

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.