joi, 2 mai, 2024

Special Arad Logo

    „ABC-ul afacerii tale” – cel mai puternic eveniment de business din Arad revine cu ediția a doua

    de Special Arad | 4 noiembrie 2016, 12:01 PM | Business | Știri Arad

    0

    Asociația Arad 24 și BrainiAd Marketing organizează „ABC-UL AFACERII TALE” – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad. Aflată la ediția a doua, manifestarea din acest an se bucură de prezența unor antreprenori cu afaceri de succes, precum și a partenerilor cei mai activi în mediul de afaceri arădean, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, reprezentanți ai băncilor și multinaționalelor locale.

    Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 11:00 a.m., într-o locație elegantă și centrală, cu o imagine panoramică a orașului, la restaurantul Joie de Vivre. „Am decis să continuăm organizarea acestui tip de eveniment de business, după succesul primei ediții, care a avut loc anul trecut. Avem asigurată prezența unor speakeri de excepție, care vor împărtăși din vasta lor experiență de afaceri în cadrul conferinței și worksop-urilor care se vor desfășura în cadrul evenimentului. Cu siguranță, ABC-UL AFACERII TALE reprezintă o ocazie unică pentru toți cei interesați de domeniul business-ului să rămână racordați la cele mai noi trenduri din domeniu”, a declarat Maura Bărbulescu, co-organizator al manifestării de business.

    abc-ul-afacerii-tale

    ABC-UL AFACERII TALE” va permite participanților să se pună la curent cu cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri.

    Programul evenimentului va fi următorul:

    10:00 – 11:00 – Primirea și înregistrarea participanților

    11:00 – 14:00 – Conferința

    14:00 – 15:00 – Prânz

    15:00 – 16:00 – Workshop-uri

    16:00 – 17:00 – Business networking

    Evenimentul are și o pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ABCulAfaceriiTale

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.