marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Polițiștii arădeni au desfășurat peste 280 de activități pentru a crește gradul de siguranță în școli

    de Special Arad | 11 mai 2016, 8:10 PM | Știri Arad

    1

    Știri Arad: Începând cu data de 9 mai, polițiștii de ordine publică, rutieră și de prevenire a criminalității și-au intensificat activitățile în încinta și în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, diminuarea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor.

    Astfel, în perioada 9-11 mai, polițiștii au desfășurat peste 280 de activități preventive în cadrul orelor de curs, dintre care 150 au fost la unitățile de învățământ din mediul urban și 130 la cele din mediul rural.

    11 elevi au fost depistați în timp ce absentau nejustificat de la cursuri, fiind efectuate totodată 6 controale pentru verificare modului de supraveghere  pază și acces în unitățile școlare, în conformitate cu normele Legii 333/2003. În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale.

    Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Să-mi explice și mie cineva de ce poliția română trebuie să se ocupe de elevii ce chiulesc de la ore? Reinstaurăm dictatura comunistă, de control permanent și al tuturor.

      Participarea la orele de învățământ din școli, trebuie să rămână facultativă. Nu prezența în clase îi va face pe elevi să devină mai deștepți.

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.