joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  400 de locuri scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române

  de Special Arad | 3 februarie 2021, 1:59 PM | Naţional

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei. Cei care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri.

  Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

  Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

  Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri:

  Ministerul Afacerilor Interne:

  https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

  Școala Militară de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășanii: http://www.scoaladragasani.ro/

  Școala Militară de Subofițeri “Petru Rareș” Fălticeni:

  https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.