duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal. Un bărbat din Cărand este cercetat penal

  de Special Arad | 22 februarie 2024, 11:02 AM | Cărand | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat IPJ Arad. La data de 21 februarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din Cărand, au identificat un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, care ar fi deținut și depozitat cantitatea de 24.000 de kilograme de azotat de amoniu, fără a respecta normele legale în vigoare.

  Bărbatul este cercetat penal pentru poluarea prin evacuare, în atmosferă sau în sol a unor deșeuri sau substanțe periculoase.

  „Atragem atenția persoanelor care manipulează astfel de substanțe, că deținerea necorespunzătoare constituie infracțiune, urmând a fi desfășurate în perioada următoare, mai multe astfel de acțiuni, la nivelul județului!”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.