joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  20.000 de lei pentru denigrare pe Facebook! O femeie de afaceri a fost denigrată de fostul concubin

  de - | 27 iunie 2019, 8:37 AM | Regional

  0

  Un bărbat a fost obligat să plătească daune morale de 20.000 de lei fostei sale concubine, pe care a denigrat-o după despărţire pe Facebook. Femeia a arătat în instanţă că din cauza fostului concubin afacerea ei a avut de suferit, ea însăşi suferind din această cauză stări depresive.

  Printr-un proces deschis la Judecătoria Timişoara, o femeie de afaceri din Timişoara, care activează în domeniul comerţului cu haine de lux, le-a cerut judecătorilor să îl oblige pe fostul său concubin la plata unor daune morale din cauza denigrărilor aduse de bărbat femeii, pe Facebook. În proces, timişoreanca a arătat că după ce a pus punct relaţiei cu fostul său concubin, acesta a început să ia legătura cu prietenii de pe Facebook ai femeii sau cu furnizorii de la firma acesteia, denigrând-o până acolo încât a spus că femeia ar avea o legătură cu fiul său cel mare, scrie adevarul.ro.

  „Pârâtul a postat pe Facebook afirmaţii denigratoare la adresa fostului soţ al reclamantei care în prezent este decedat spunând că cei doi fii ai reclamantei nu ar fi copii i acestuia. În acelaşi timp a afirmat şi că reclamanta şi-ar fi omorât soţul”, a arătat o martoră din dosar. Femeia de afaceri a mai arătat că  în urma denigrărilor la care a fost supusă a ajuns ca unii din furnizorii săi să nu mai lucreze cu ea, având insomnii, stări de depresie şi profundă nelinişte, fiindu-i afectată viaţa socială şi viaţă de familie.

  Analizând probele de la dosar, judecătorii au decis să îl oblige pe bărbat să îi achite fostei sale concubine daune morale în valoare de 20.000 de lei.

  Citește mai multe detalii cu CLICK aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.