16 proiecte sportive finanțate de CCJA. UTA, cea mai mare sumă primită. Baschetul s-a încurcat în acte

  de Dan Lazăr | 15 iunie 2021, 7:41 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Un număr de 26 de proiecte au fost depuse în cadrul licitației pentru fonduri nerambursabile oferite de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad (CMCA), în cadrul programului „Promovare sport de performanță 2021 – sesiunea I”. Zece dintre acestea nu au corespuns din punct de vedere al actelor depuse la dosar, cel mai surprinzător exemplu venind de la prim-divizionara de baschet fete, CS Baschet Arad, care a ratat proiectul de 300.000 de lei pentru: „Lipsă consimțământ prelucrare date personale; Proiectul se încheie după data de 22.11.2021; Lipsă activități sportive pentru finanțare!”.

  Cea mai mare sumă, din totatul de 567.100 de lei împărțiți de CCJA, ajunge în conturile AFC UTA Arad, 205.000 lei.

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.