joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  14 bărbați propuși de DIICOT Arad spre arestare în urma perchezițiilor de ieri. Cine sunt aceștia

  de Ioana Costaș | 16 ianuarie 2024, 3:12 PM | Știri Arad

  0

  14 bărbați vor fi prezentați, astăzi, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, în urma celor 56 de percheziții efectuate ieri de DIICOT Arad și SCCO Arad. Descinderile au avut loc în județele Arad și Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat droguri de risc şi mare risc – este vorba despre cocaină, Ecstasy, 3-CMC și cannabis – și substanţe cu efect psihoactiv, drogurile fiind vândute consumatorilor de pe raza celor două județe.

  În municipiul Arad, drogurile erau vândute cu preponderență în zonele Checheci și Boul Roșu.

  15 persoane au fost reținute ieri în urma audierilor în acest dosar. 14 din cele 15 persoane sunt prezentate Tribunalului Arad, în această după masă, cu propunere de arestare preventivă.

  Acestea sunt: Covaciu Darius Dumitru, Kanczi Iulian Ion, Constantin Sorin, Barna Ioan, Szabad Petru, Korponai Emeric, Chiparos Alexandru Dorin, Vilăroiu Marian Sergiu, Bota Ioan Sorin, Asoltani Ionuț Marian, Vid Alex Cătălin, Moș Dan Teodor, Luntraș Raul Liviu și Arjoca Marius Paul.

  Captura de ecran 2024 01 16 145600

   

  Citește și: Una dintre casele celebrei familii Cristescu, cunoscută sub numele de Kuki, a fost țintă a mascaților în cadrul celor 56 de percheziții antidrog de luni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.