joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Una dintre casele celebrei familii Cristescu, cunoscută sub numele de Kuki, a fost țintă a mascaților în cadrul celor 56 de percheziții antidrog de luni

  de Special Arad | 16 ianuarie 2024, 11:00 AM | Dezvăluiri | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Una dintre locațiile unde au avut loc cele 56 de percheziții în județele Arad și Timiș, într-un dosar de trafic de droguri, a fost locuința unuia dintre fiii celebrului antreprenor de pompe funebre Cristescu, cunoscut de tot județul sub numele de Kuki. Acesta, ne referim la unul dintre băieți, a și fost condus la audierile de ieri, la sediul DIICOT Arad.

  În urma perchezițiilor de ieri dimineață și ulterior a audierilor, 15 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Urmează ca acestea să fie prezentate, astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Cum spuneam, 56 de percheziții au loc luni dimineață în județele Arad și Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile erau vândute consumatorilor din județele Arad şi Timiş.

  „La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au efectuat 56 de percheziții domiciliare, în județele Arad și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată.

  De asemenea, au fost puse în executare 89 de mandate de aducere.

  S-a reținut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Arad şi Timiş”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

  Revenim.

  Citește și: 56 de percheziții în județele Arad și Timiș într-un dosar de trafic de droguri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.