miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  56 de percheziții în județele Arad și Timiș într-un dosar de trafic de droguri

  de Ioana Costaș | 15 ianuarie 2024, 8:13 AM | Știri Arad

  0

  56 de percheziții au loc în această dimineață în județele Arad și Timiș, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile erau vândute consumatorilor din județele Arad şi Timiş.

  „La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziții domiciliare, în județele Arad și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată.

  De asemenea, sunt puse în executare 89 de mandate de aducere.

  S-a reținut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Arad şi Timiş.

  Acțiunea este realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Timişoara, Cluj, Alba Iulia și Oradea, Inspectoratului de Poliție Judeţean Arad și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad și Grupării Mobile de Jandarmi «Glad Voievod» Timişoara.

  Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.