133 de producători interesați de piața propusă de USR PLUS

  de - | 23 April 2021, 3:24 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR PLUS a reușit să contacteze și să adune un număr de 133 de producători agricoli, care s-au arătat interesați de proiectul unei piețe volante destinate exclusiv acestora.

  În urmă cu câteva luni, consilierul USR PLUS, Dorian Curcanu, a depus un proiect de hotărâre pentru organizarea unei piețe volante în municipiul Arad, unde să fie invitați numai producătorii agricoli, pentru a-și comercializa bunurile.

  Aceștia sunt acum nevoiți să se deplaseze până la Timișoara, pentru a vinde într-o astfel de piață volantă. Sunt numeroși producători arădeni care, de două ori pe săptămână, se bucură de spațiul pus la dispoziție de autoritățile timișorene în zona stadionului Dan Păltinișanu.

  Din păcate, odată ajuns pe ordinea de zi, proiectul USR PLUS a fost retras, la propunerea administrației, aceasta motivând că nu există vânzători interesați de o astfel de piață și cerându-ne să îi găsim noi. Ne-am asumat acest demers, în paralel cu conducerea TOP.

  În urma eforturilor noastre, prin circularizarea primăriilor, prin promovarea proiectului în mediul online și numeroase discuții cu cei din domeniu, am reușit să identificăm nu mai puțin de 133 de producători agricoli din județul Arad, interesați să vândă într-o piață destinată lor. Între timp, cei de la TOP ne-au anunțat că au identificat unul singur.

  Ca urmare, am decis să cerem repunerea pe ordinea de zi a proiectului, iar acum așteptăm ca acesta să ajungă la vot. În speranța că vor răspunde favorabil, le solicităm tuturor consilierilor locali sprijinul, în numele celor 133 de producători agricoli, precum și a miilor de arădeni care s-ar bucura de această piață.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.