duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A spart piața la propriu… Pavelele montate a treia oară în Piața Mare au cedat

  de Lucian Dănilă | 17 mai 2024, 7:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  S-a tot vorbit despre pavarea Pieței Mari din Arad. S-a făcut o dată și n-a fost bine, Au fost scoase, montate altele și tot n-a fost bine. Le-a pus și a treia oară pentru ca în seara asta, un șofer de autoutilitară să le testeze rezistența. N-au rezistat și omul a spart piața la propriu…

  Nu știm încă detalii despre cum s-a întâmplat, despre ce a fost în capul șoferului de și-a lăsat vehiculul acolo, dar este acel gen de poză care spune o mie de cuvinte.

  Poliția locală a fost prezentă și probabil chiar a și scos cotorul cu amenzi.

  Citește și:

  Accident în lanț între Horia și Șiria! Două tinere au fost transportate la spital

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ….dar nu aveam nici o altă așteptare,totul era o chestiune de timp,,,când se lucrează cu „romi”și alți „zilieri”;)))asta este rezultatul sumei luate de la noi din buzunare!! Se cere o schimbare că ne am acum saturat sa fim luați de fraieri,,,târguri de doi bani,invenții să sugă banii din buget,târgul florilor cate aduce stres pt locatarii din Avram Iancu,pt parcări, porți blocate…și alte persoane cu „dizabilități” care au drepturi și locuri de parcare….hai….terminați odată cu țigania asta!

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Așa se întâmplă când se ocupa dl faur .!!! Băgător de seamă sau mai bine zis cârlig de scos chiloți din cur . Mă scuzați de ex !! Dar atât ia frecat pe oamenii aia ce au lucrat acolo de iau ieșit fum pe nări . Așa nu ii bine aici așa nu ii bine !!! Că na dehhh nu avea banii suficenti la buget și mai trebuia mulsă vaca ………

   +8 voturi
   +1
   -1
  3. Articol de doi lei, scuză-mă, Lucian!
   Niciun cuvânt despre faptul că e o fântână arteziană acolo, doar de rezistența dalelor.
   Care dale de fapt nu au cedat pentru că au suport sub ele, fiind așezate pe beton. Dar na, când vrei să lovești cu orice preț în ceva scoți totul din context.
   E normal ca sub acele dale să fie gol pentru că e o fântână acolo și sunt niste pompe, diuze, etc pt apă.
   Soferul nu avea ce căuta cu mașina de minim 1,5 tone pe acea fântână.
   Fiți corecți in articole! Pentru că dacă azi scrii așa îmi dai de înțeles că și la alte articole faci la fel și îți pierzi din credibilitate!

   +3 voturi
   +1
   -1
  4. @Aradean
   Da…este acolo un alt tip de lucrare…instalatia pentru fantana…dar:
   – se parcheaza haotic si nu sunt reguli de acces in piata/parc sau ce vrea sa fie acea platforma
   – la cum au cedat dalele ne bucuram ca nu a fost vreo persoana mai masiva pe-acolo care sa calce mai greu, sa dizloce dala si…de aici va las sa dezvoltati ideea nepartinitor…
   – petele de ulei si mizeria dupa nici o luna de la cvasi finalizarea investitiei indica in scurt timp o noua reabilitare –
   – cum sa initiezi un alt eveniment fara sa mobilizezi masinile de curatat/spalat pavajul (cel putin)
   – DSP-ul si Garda de Mediu nu-si indeplinesc atributiunile in slujba comunitatii…cred ca este o adevarata trauma sa locuiesti in zona si sa deschizi dimineata fereastra spre toiletele ecologice (nu v-o doresc dar sper ca va puteti imagina)
   – la cate institutii cu angajati care sa asigure ordinea publica are orasul, supravegherea am observat ca se face cu firma privata –
   Concluzie: unde nu functioneaza Justitia e haos iar democratia este indoielnica si mai mult decat atat structurile produc o stare de presiune, nesiguranta, teama si frustrare! Va fi greu sa iesim de sub aceasta caracatita mai ales daca nu mai exista nici o presa care sa fie detasata de politicul la putere!

   +17 voturi
   +1
   -1
  5. @Arădean
   Ești „pe lângă” fratele meu…!
   .
   Zona cu acele capace ERA STRICT PIETONALĂ sau și pt ORGANIZAREA DE EVENIMENTE ???
   .
   La Evenimente participă doar pietoni (ca la „defilările ceaușiste”) sau și vehicule de tot felul (inclusiv rulote, caruseluri sau ce le-o mai trece prin minte celor dim Primărie) ?
   Pt că, atunci când faci o investiție, TREBUIE SĂ ȘTII DRACULUI LA CE O VEI FOLOSII (!!!) și să impui Reguli pt acea investiție, în concordanță cu scopul ei !
   Altfel ajungem ca și cu pavelele din Centrul Vechi și cubica din fața Primăriei, care „zboară în toate direcțiile” după o durată de viață de nici un sfert din cele făcute în trecut !
   La fel și cu locurile de joacă amenajate și tot reparate, la fel și cu Centrul Aradului care nu cred că are 3 ani de când a fost SPART TOT, pt canalizare și reasfaltat complet, ca acum să fie spart din nou ȘI CÂRPIT, pt porcăria aia de granit (costisitoare și inutilă – se vedeți cum va arăta după primele intervenții la utilităti…!!!), la fel cu Podul de la Micălaca, „reparat” de zeci de ori și abia acum Porr-ul face CEEA CE TREBUIA de la început !
   Toate acestea au fost investiții „fără cap și făra coadă” de aceea nici n-au rezistat…
   Idem Piața Catedralei !
   .
   Deci „@arădene” (care numai „arădean” NU EȘTI după „admirația pt mărețele realizări ale autorităților”, pe care o afișezi frecvent, și LIPSA DE INTERES PT REALITATEA tristâ în care se zbate Aradul !), pt. toate aceste „mirifice realizări” ar trebui, după părerea ta, să facem reverențe …?

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.