1.000 de locuri pentru a putea urmări meciul UTA – Petrolul! Vezi cum te poți înscrie pe listă

  de Lucian Dănilă | 30 iunie 2020, 5:43 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Arădenii nu pot asista din tribune la meciul dintre UTA și Petrolul Ploiești din prima etapă a play-off-ului din Liga 2. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 17, pe arena Motorul din Aradul Nou, dar cu tribunele închise.

  Autoritățile din România au amânat noul set de măsuri de relaxare privind pandemia de COVID-19, astfel că tribunele vor rămâne, cel puțin pentru următoarele săptămâni, goale.

  Pe site-ul oficial al clubului UTA, uta-arad.ro, a apărut un comunicat referitor la cei care vor să vadă meciul UTA – Petrolul pe ecrane mari în piețele Aradului.

  „Având în vedere interesul mare pentru meciurile echipei noastre din play-off, clubul UTA, împreună cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în două locații vizionarea pe ecran mare a meciului UTA – Petrolul.

  Data: 4 iulie 2020, ora 17:00 (ocuparea locurilor se face începând cu ora 16.00)

  Locații:       Piața Avram Iancu – 500 locuri    (Centru)

                     Parcul Regina Maria – 500 locuri  (Micălaca – Orizont)

  Acces: gratuit, pe bază de înscrieri, cu prioritate pentru abonați.

  Înscrieri: în cursul zilelor de miercuri și joi – doar pentru fanii abonați, iar vineri și sâmbătă – pentru fanii care nu posedă abonament.

  Modalități de înscriere:

  * telefon, sms, WhatsApp: 0744 – 767 291

  * email: [email protected]

  Mesajul trimis trebuie să conțină: numele, prenumele, locația (Centru sau Micălaca) și numărul de telefon.

  Evenimentul și accesul se vor desfășura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii și infectării cu Covid19.

  Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianți.

  CLUBUL asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant”, se arată pe uta-arad.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.