UTA e gata de start! Bătrâna Doamnă și-a prezentat achizițiile și obiectivul

  de Lucian Dănilă | 3 septembrie 2014, 4:57 PM | Sport

  1

  Liga a 3-a a început dar UTA a stat în prima etapă, astfel că debutul în liga a 3-a, ligă în care UTA – indiferent de perioadă, societate, etc – nu a evoluat niciodată în istorie. Echipa antrenată de Roland Nagy joacă la Ișalnița contra formației ACS VM Craiova, fosta Apa Craiova.

  Alb-roșii și-au prezentat în această după amiază, într-o conferință de presă care a avut loc la Atrium Mall și care a fost moderată de Alexandru Meszar, noile achiziții, noii colaboratori și obiectivele pentru sezonul care practic a și început. Astfel, Petre Dragoș, Adrian Voicu și Ousmane Gueye au fost prezentați reprezentanților mass-media, aceștia vorbind câteva cuvinte fiecare despre noul lor club. Cel mai tranșant a fost Adrian Voicu, fost căpitan al echipei FC Argeș care în cartea sa de vizită mai are bifate cluburi precum Poli Iași, Tulcea sau Chindia Târgoviște. „Mă bucur că sunt la Arad într-un colectiv foarte bun care vrea performanță. Vreau să vorbesc mai puțin pentru că sunt obișnuit să vorbesc mai mult pe teren”.

  Ousmane Gueye, atacantul sosit în această vară la Arad, spune că „vreau să ies de sub umbra fratelui meu Mansour Gueye. Nici nu i-am spus că vin la Arad pentru că am dorit să o fac pe cont propriu. Acum mă bucur. L-am sunat după ce am semnat. Mă încurajează și mi-a urat succes. El este acum în Arabia Saudită”.

  Petre Dragoș a revenit în fotbalul arădean după ce cu ani în urmă a jucat pentru ACU Arad. Golgeter apoi la Baia Mare, în ultimii doi ani acesta a jucat pentru Olimpia Satu Mare. „Îmi place proiectul de la UTA și faptul că se dorește performanță”, spune atacantul.

  „Sunt trei băieți de mare calitate și cu un caracter deosebit. Poate la alte cluburi după o promovare se fac achiziții masive de jucători. la noi nu a fost cazul. Sunt foarte mulțumit de lotul de jucători pe care îl antrenez”, spune Roland Nagy.

  Cei trei au prezentat și noul echipament, acesta fiind în trei variante: alb, roșu și negru (vezi galeria foto).

  IMG_7385

  „Vom avea grijă și vom fi responsabili ca acest brand, UTA, unul dintre cele mai mari branduri ale Aradului dar și pe plan național, să nu fie pătat. Avem entuziasm și sperăm să ajungem acolo unde ne dorim”, spune team-managerul Codruț Grădinaru. El chiar a anunțat că UTA are noi colaboratori, aceștia fiind Atrium Mall și Universitatea de Vest Vasile Goldiș.

  Fără a o spune apăsat, Roland Nagy a scăpat printre dinți și obiectivul echipei: „vrem să câștigăm cât mai multe meciuri și să fim cât de repede se poate pe primul loc”, fără a folosi cuvântul promovare. După ce a fost prezentat un film cu viitorul stadion din Calea Aurel Vlaicu, cei prezenți și care se ocupă de destinele clubului au vorbit și de promovarea în Liga 1, chiar și de… Europa.

  Prezent la conferință, Daniel Proca, președintele SCU, spunea că „este prima vară liniștită pentru suporterii arădeni după zece ani în care în fiecare vară sau iarnă ne întrebam dacă se desființează sau nu echipa. Acum putem vorbi despre noile echipamente, despre abonamente, care costă 100 de lei pe tot sezonul, despre bilete care vor costa 10 lei, despre achiziții. Parcă nici nu mai eram obișnuiți cu normalitatea…”

  Plecarea spre Ișalnița are loc mâine, joi. „Am auzit că echipa ACS VM a pierdut cu 2-0 la Mehedinți. Vrem să câștigăm acest prim joc, cu toate că toți se vor motiva în plus știind că vine UTA. Am înțeles că la Ișalnița este o bază frumoasă, dar terenul este mai mic, ceva mai îngust”, spune Roland Nagy.

  Pentru deplasarea la Craiova nu intră în calcul Gheorghiță și Michel Vlad, suspendați în urma scandalului de la Sântana, dar nici Dobrean, accidentat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.