Zvon confirmat: Atrium Mall, surpriză uriașă pentru amatorii de „fast-fashion”! (FOTO)

  de Andrei George | 31 octombrie 2016, 11:50 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. S-a vorbit de mai multe luni în Arad despre faptul că la Atrium Mall se va muta cel mai mare retailer de „fast-fashion”. Grupul Inditex se mută cu trei dintre brandurile sale la parterul complexului comercial situat în vecinătatea Gării CFR Arad.

  Permutările de magazine din Atrium Mall făceau ca ceea ce inițial a fost un zvon să devină tot mai mult o certitudine, anume faptul că Inditex lasă Galleria Mall pentru Atrium. Parterul a devenit de câteva luni mai mult un… spațiu în lucru.

  Pentru cine nu a fost în ultima vreme la Atrium, vă anunțăm că Inditex este deja instalat acolo, cel mai probabil din luna ianuarie urmând a se deschide magazinele Stradivarius, Bershka și Pull 8 Bear. Toate trei vor fi la parter, Stradivarius în vecinătatea C8A, iar Bershka și Pull 8 Bear lângă Billa (vezi foto mai jos). Inditex este unul dintre cele mai importante grupuri de „fast-fashion” din lume.

  Din informațiile noastre, cel mai important brand al Inditex, Zara, va pleca din Arad, urmând ca arădenii care obișnuiau să își cumpere produsele de la acest magazin să fie nevoiți să facă drumuri la Iulius Mall din Timișoara.

  atrium-1 atrium-2 atrium-3

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.