Update Un copil a fost nenorocit cu acid sulfuric datorită imbecilității unui bărbat. Acesta are dosar penal

  de - | 6 septembrie 2016, 8:52 AM | Naţional

  0

  Eveniment incredibil provocat de un bărbat inconștient. Acesta le-a povestit anchetatorilor că a aruncat cu un detartrant puternic în faţa blocului, pentru că a vrut să dezinfecteze zona. Oamenii străzii folosesc intrarea în bloc pe post de toaletă publică, spune el, şi nu mai putea suporta mirosul. „Copilul a trecut prin acest gang la scurt timp după ce bărbatul a stropit cu soluţia corozivă. Băiatul a alunecat şi a căzut pe spate în substanţa care i-a produs arsuri”, a relatat Ovidiu Mihăiuc, reporter Digi24 Iaşi.

  Copilul a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu răni grave, dar este stabil.

  Prezintă arsuri de gradele 1 şi 2 pe aproximativ 10 la sută suprafaţă corporală. Noi am bănuit că e vorba de un acid după cum arătau arsurile, acid sulfuric poate”, spune Lucian Cernahovschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Iaşi.

  Deşi recunosc că au probleme cu oamenii străzii, locatarii din bloc sunt revoltaţi de gestul bărbatului.

  „Cine a făcut treaba asta, nu-i sănătos. Asta să fie clar. Nici nu are dreptul locatarul să facă treaba asta. Sunt firme specializate”, spune un bărbat.

  „Poliţiştii au fost informaţi de către tatăl minorului în legătură cu această situaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, declară Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

  Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la trei ani de închisoare.

  sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad