Tramvai evacuat în fața Catedralei Ortodoxe (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2015, 7:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un tramvai plin cu pasageri a fost evacuat în această seară chiar în sensul giratoriu din fața Catedralei Ortodoxe de la Podgoria. O bubuitură puternică s-a auzit la pantograf, iar tramvaiul nu a mai putut fi alimentat cu energie electrică, astfel că a fost nevoie de echipa de intervenție a CTP Arad.

  Aproximativ 30 de persoane care se aflau în „bătrânelul” Tatra au fost evacuate, acestea fiind nevoite să traverseze printre mașinile care treceau prin cea mai aglomerată intersecție din Arad.

  Circulația tramvaielor a avut de suferit câteva zeci de minute până când tramvaiul a putut fi mișcat din loc.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.