Pola Zilei: Unde și cum vor fi noile supermarketuri ale Aradului?

  de Special Arad | 2 aprilie 2017, 11:19 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Știută fiind plăcerea administrației de a implanta supermarketuri și mall-uri peste tot în Arad, având în vedere și dorința din ce în ce mai manifestată a cititorilor noștri de a-și da cu părerea, iată, venim astăzi, duminică, cu această plăcută întrebare, menționând în același timp că la ultima polă arădenii noștri și, bănuim, nu numai ei, au fost încântați de ideea construirii unor zgârie-nori în cartierele Aradului, nefiind însă foarte doritori de a transforma lacul de la Pădurice în port pentru hidroavioane.

  Să trecem la treabă, așadar:
  Unde și cum vor fi noile supermarketuri arădene?

  Sondaj: Unde și cum vor fi noile supermarketuri ale Aradului?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.