Lucrările la cel mai spectaculos proiect imobiliar arădean, ARAD PLAZA, avansează din plin (Foto)

  de Special Arad | 21 March 2016, 10:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Lansat la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, Arad Plaza reprezintă cea mai mare investiție într-o clădire rezidențială din Arad. Construcția avansează în ritm alert, după doar 3 luni de la începerea lucrărilor fiind deja realizate fundaţiile complexe şi parterul clădirii. S-a încheiat astfel ieşirea din pământ, considerată de constructori ca fiind cea mai dificilă etapă.

  fatada Nord-Est

  „A fost o etapă foarte importantă, în care s-au pus bazele, s-au făcut săpături şi turnări dificile la fundaţii şi ne bucurăm că a ieşit perfect. Ţin să le mulţumesc vecinilor noştri pentru înţelegerea şi bunăvoinţa de care au dat dovadă faţă de noi, întrucât de multe ori am fost nevoiţi să muncim până seara târziu.” spune Iulian Gatea, Manager Proiect Arad Plaza.

  placa peste parter

  „Ca să aveţi o idee despre soliditatea construcţiei şi anvergura investiţiei, vă putem spune că doar în fundaţii s-au montat peste 290.000 kg de fier şi turnat peste 2.500 mc de beton.” continuă d-l Iulian Gatea.

  fundatie

  Provocarea Arad Plaza este aceea de a deveni un reper al oraşului şi peste veacuri, fiind cea mai spectaculoasă clădire rezidenţială construită în oraş până acum.

  Dezvoltat de grupul Wallberg, care are o experienţă de peste 12 ani pe piaţa imobiliară rezidenţială din România, proiectul este unic şi deosebit de interesant pentru oraş. Arad Plaza oferă posibilitatea arădenilor de a locui în apartamente cu curte privată, apartamente din al cărui living păşeşti direct în propria ta grădină, pe gazon adevărat! Spaţioase şi elegante, apartamentele în Arad Plaza se livrează finisate la cheie, cu materiale de calitate superioară.

  „Oamenii se arată foarte entuziasmaţi de conceptul proiectului şi al apartamentelor, de locaţie şi de avantajele acesteia, acest entuziasm concretizându-se prin achiziţii. La nici două luni de la demararea vânzărilor, s-a contractat deja peste 10% din proiect, clienții alegând să profite de prețurile speciale de lansare. Spre exemplu, un apartament de 2 camere finisat la cheie, cu o suprafață de aproximativ 80 de metri patrati, are un preț de 58.900 EUR, fără TVA, iar un apartament de 3 camere, deasemenea finisat, cu o suprafață de aproximativ 95 de metri pătrați, are prețul de 79.800 EUR, fără TVA.” spune Marius Porcolean, Manager Vânzări Arad Plaza.

  Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre avantajele proiectului şi despre planurile apartamentelor, sunt invitaţi să acceseze site-ul www.aradplaza.ro sau sa programeze o întâlnire apelând numărul de telefon 0786.703.703

  1 2 3 4 5 6 7

   

   

  Publicitate

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.