Clădirea din Arad cotată ca fiind a doua clădire de lux din România, în 2018

  de Lucian Dănilă | 21 December 2018, 2:50 PM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Final de an de gală pentru grupul Wallberg: Arad Plaza a intrat în clasa de lux a proiectelor imobiliare din Romania!

  Am scris și cu siguranță voi mai scrie despre Arad Plaza, un concept imobiliar unic în Arad și în România, un proiect curajos, ultracentral, cu grădini suspendate , cu apartamente care nu seamănă între ele, cu geamuri înalte și cu tot ceea ce implică modern în această industrie.

  Arad Plaza, un ansamblu rezidențial care este, așa cum am mai scris, ca un mic oraș în centrul… orașului, a fost nominalizat la două dintre cele mai prestigioase gale de profil din România. Da, proiectul Arad Plaza, acest concept modern de a construi apartamente pentru oameni liberi, pentru oameni flexibili, este ca o pată occidentală într-un Arad în care s-a construit mult, dar foarte puțin… premium.

  Răsplata nu întârzie să apară. Arad Plaza a fost nominalizat la premiile CIJ Awards Gala, unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul real-estate din România si Europa, ce premiază anual cele mai bune proiecte, tranzacții, companii și lideri ai pieței imobiliare.  Arad Plaza, alături de ansamblul rezidențial One Charle De Gaulle, sunt considerate proiectele imobiliare cele mai de lux din România anului 2018.

  Nominalizat la „Cel mai bun dezvoltator rezidential al anului 2018”, Wallberg este inclus în prima ligă a dezvoltatorilor imobiliari din România,  alături de Anchor, Point Development sau United Properties.

  Vezi mai jos lista nominalizaților:

  plaza 4

  CIJ Awards Gala nu este singura la care a fost nominalizat ansamblul rezidențial din centrul Aradului. Arad Plaza a fost trecut și în lista nominalizărilor de la Gala Premiilor Real Estate 2018. Nominalizările au fost făcute pe baza informațiilor și datelor colectate din piață. Ele au fost ulterior analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență și reputație în domeniul real estate, alături de membrii echipei redacționale Real Estate Magazine.

  Mai jos se poate vedea și lista nominalizărilor la Gala Premiilor Real Estate 2018:

  plaza 5 plaza 6

  Astfel, Arad Plaza pune orașul Arad pe harta „best luxury” a dezvoltatorilor imobiliari. Este un concept de care Aradul avea nevoie, un proiect occidental, cu bun gust și la standarde foarte înalte.

  (P)

  Vezi mai jos o galerie foto:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.