Condamnări record pentru doi bărbați care au înșelat zeci de arădeni prin metoda „Accidentul”

  de O. Peniță | 19 mai 2017, 11:33 AM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Doi bărbați, care la ora săvârșirii faptelor erau închiși în Penitenciarul Galați, au fost condamnați miercuri, la Judecătoria Arad.,

  Cei doi, Șerban Mihăiță și Dănilă Nicolae, folosind celebra metodă „Accidentul”, au contactat nu mai puțin de 65 de persoane din Arad, majoritatea în vârstă, cărora au încercat să le dea „țepe”. Una dintre „victime” a și dat o sumă de bani, 700 de lei, în timp ce alta, înțelegând la timp că e vorba de o înșelătorie, a contactat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, astfel organizându-se un flagrant (în 2016).

  Ca să înțelegeți mai bine, cei doi bărbați sunau din Penitenciarul Galați și îi anunțau pe cei pe care doreau să-i înșele, că membri ai familiei au suferit accidente și că e nevoie de anumite sume de bani pentru spitalizare și alte cheltuieli. Cei doi solicitau și până la 30000 de lei pentru a rezolva situațiiile apărute, însă se mulțumeau cu mult mai puțin, funcție de câți bani aveau victimele.

  Trimiși în judecată, cei doi au fost condamnați în prima instanță la peste 11 ani de închisoare, la care se mai adaugă și alte sute de zile în care vor sta închiși din cauza faptului că erau eliberați condiționat.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad