Au băut apă cu antigel la școală! Mai mulți copii sunt sub supraveghere

  de - | 20 octombrie 2017, 2:54 PM | Naţional

  0

  Șapte copii din localitatea brăileană Victoria au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Brăila după ce s-au intoxicat cu antigel. Incidentul s-a produs chiar în şcoala din localitate.

  Din primele informaţii e vorba despre o lucrare la centrala termică a şcolii, în urma căreia antigelul s-ar fi scurs în sistemul de alimentare cu apă.

  Copiii au consumat apă după ora de educație fizică și au constatat că are un gust ciudat, dulceag. Au anunțat profesorii și imediat au fost alertate serviciile de urgență, iar copiii au fost transportați la spital.

  Deocamdată starea lor este bună, dar efectele în cazul ingerării de antigel intervin după 3-4 ore.

  sursa: digi24

  sursa foto: arhiva dejeanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad