„Ziua Victoriei” la Nadăș! Testamentul și certificatul de moștenitor al familiei Colțeu sunt anulate definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție!

  de O. Peniță | 9 iunie 2017, 12:09 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Știri Arad. Înalta Curte de Casație și Justiție a dat soluția în dosarul Nadăș, în urma ședinței publice de ieri, 9 iunie 2017, iar aceasta reprezintă o mare victorie pentru săteni și pentru procurorii DNA care rezolvă acest caz. Dar, până să ne referim la aceasta, să ne aducem aminte că judecătorii Curții de Apel Timișoara au admis, în decembrie 2016, sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara și a dispus desfiinţarea următoarelor înscrisuri:

  Certificat de calitate de moştenitor nr. 5/31.01.2003 eliberat de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad;

  Încheiere finală nr. 5/31.01.2003 dispusă de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7-6-5/2003;

  Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 dispusă de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 6/2003;

  Încheierea dispusă la data de 31.01.2003 dispusă de Biroul Notar Public Vlai Adrian din Arad prin notarul public Vlai Adrian în dosarul succesoral nr. 7/2003;

  Declaraţia numitului Hotăran Tiberiu autentificată la Biroul Notarului Public Vlai Adrian din Arad, prin încheierea nr. 214/31.01.2003;

  Citește și: Pentru locuitorii din Nădaș a venit Crăciunul mai repede cu patru zile! Magistrații Curții de Apel Timișoara au admis sesizarea DNA și desființează moștenirea familiei Colțeu


  Ieri, 9 iunie 2017, practic, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins toate contestațiile depuse, astfel că decizia Curții de Apel a rămas definitivă. În consecință, testamentul a fost declarat fals și anulat! Inclusiv certificatul de calitate de moștenitor al familiei Colțeu este anulat!

  Urmează în continuare să înceapă procesele de revizuire și, ulterior, ca s-o spunem pe românește, familia Colțeu va rămâne în „curul gol”.

  Sătenii pot începe sărbătoarea în timp ce… procurorii DNA Timișoara pregătesc, probabil, rechizitoriul pentru abuzul în serviciu al notarului Vlai, și trimiterea în judecată a acestuia și a familiei familia Colțeu.

  Citește și: Cititorii Special Arad polemizează dur pe marginea Cazului Nadăș!

  Iată, mai jos, soluția ÎCCJ:

  decizie nadas

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. este cel mai bun exemplu de justitie si speram un inceput in ceea ce priveste mostenitorii unor averi fabuloase in Romania, care mostenitori sunt de fapt niste hoti la drumul mare, impreuna cu cei care ar trebui sa vina in sprijinul aflarii adevarului dar ii sprijina si participa efectiv la acest furt.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.