Ziua porților deschise la Universitatea „Aurel Vlaicu”

  de Special Arad | 26 martie 2019, 8:26 AM | Educaţie

  0

  Aproape 900 de elevi ai liceelor arădene au trecut, luni, pragul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad cu ocazia Zilei Porților Deschise. Le-a fost prezentată oferta educatională a universității, au aflat informații despre programele de studii, au interacționat cu studenții și cadrele didactice ale UAV.

  „Ne bucurăm să vedem un număr atât de mare de elevi de clasa a XII-a care se interesează de viitorul lor. Viața de student este cea mai frumoasă perioadă din viața unui tânăr iar aici, la universitatea de stat din Arad, le oferim tuturor programe de studii diverse, condiții excelente de cazare și masă și, în plus, o serie de activități extracurriculare organizate de către Liga Studenților din UAV. Ne bucură că performanțele noastre au fost recunoscute de ARACIS prin calificativul de încredere acordat universității noastre, ceea ce confirmă, o dată în plus, că aici la UAV studenții se pot bucura de un învățământ de calitate”, a declarat rectorul UAV Arad, Prof. Univ. Dr. Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.