Ziua Poliției aduce autospecialele IPJ Arad în Parcul Eminescu

  de Special Arad | 22 March 2023, 2:57 PM | Știri Arad

  0

  Parte din autospecialele folosite de polițiștii arădeni în misiuni vor putea fi admirate joi, între orele 10:00-14:00, în parcul Mihai Eminescu din spatele Primăriei Arad, totul cu ocazia activităților organizate de Ziua Poliției Române. Polițiștii au pregătit și demonstrații pentru cei prezenți.

  Arădenii vor putea vedea mâine autospeciala utilizată de polițiștii rutieri, cu aparatul radar și pistolul radar, autospeciala polițiștilor de ordine publică pentru transportul persoanelor recalcitrante, autospeciala pentru transportul câinilor de serviciu, cu patru câini (unul de urmă și trei pentru patrulare-intervenție), autospeciala luptătorilor SAS, cu diferite arme și dotări, laboratorul de educație rutieră, laborator criminalistic și motocicletele din dotarea polițiștilor Biroului Poliția Autostradă A1.

  De asemenea, polițiștii vor oferi celor prezenți în parcul Eminescu mai multe exerciții demonstrative privind imobilizarea infractorilor periculoși, cu ajutorul câinilor de serviciu.

  Ziua Poliției Române se sărbătorește de Poliția Română pe data de 25 martie în fiecare an pe teritoriul României.

   

  Citește și: Polițiștii arădeni au marcat „Ziua Poliției” participând la misiuni de combatere a răspândirii coronavirusului • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.