Medici și ambulanțe din toată țara, inclusiv din Arad, s-au strâns la Oradea pentru a celebra 113 ani de la înființarea primului serviciu de ambulanță | Foto

  de Andrei Fuliaș | 28 iulie 2019, 4:58 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Echipaje ale Serviciilor de Ambulanță Județene din toată țara s-au strâns duminică la Oradea pentru a sărbători 113 ani de la înființarea primului serviciu de ambulanță din România.

  Astfel, aproximativ 70 de autospeciale și sute de angajați ai Serviciilor de Ambulanță Județene din toată țara au „invadat” Piața Unirii din municipiul Oradea, unde au avut loc festivitățile dedicate Zilei Naționale a Ambulanței. Festivitățile au început în jurul orei 12:00, iar după aproximativ o oră și jumătate, ambulanțele prezente s-au pus în mișcare pentru o paradă prin Oradea pe traseul: Piața Unirii – Iuliu Maniu – Piața 1 Decembrie – Cantemir – Nufăru, cu întoarcere pe Centura Oradiei – Nufăru – Cantemir – Centrul Civic – Bdul Magheru – Republicii – Bdul Ștefan cel Mare – Transilvaniei – Bdul Dacia – Bdul Decebal – Iuliu Maniu – Piața Unirii.

  După paradă, echipajele de ambulanță au fost dispersate în mai multe zone din Oradea, unde au oferit pliante, informații și diferite tipuri de consultații cetățenilor.

  O delegație formată dintr-o autospecială și 6 cadre medicale de la Serviciului de Ambulanță Județean Arad a fost prezentă la rândul său la festivitățile dedicate Zilei Naționale a Ambulanței.

  Urăm pe această cale, tuturor medicilor, asistenților și angajaților din sistemul medical, care lucrează zeci de ore în sistemul de urgență, „La mulți ani!” și, totodată, le mulțumim pentru că ne salvează viețile!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.