sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Mondială a Asistenței Sociale 2023 la Expo Arad

  de Special Arad | 16 martie 2023, 11:56 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad alături de Direcția de Asistență Socială Arad, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – Sucursala Judeteană Arad și Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad organizează în 21 martie 2023, ora 11, la Expo Arad, un eveniment profesional dedicat “Zilei Mondiale a Asistenței Sociale”. Tema acestui an este “Respectarea diversității prin acțiuni sociale comune”.

  „În contextul socio-economic actual, evenimentul este o reconfirmare a importanței asistentului social în fiecare comunitate. Felicit echipa instituției DAS Arad pentru munca pe care o desfășoară şi pentru contribuţia permanentă la dezvoltarea comunităţii şi la susţinerea grupurilor vulnerabile social. Camera de Comert Arad este învestită în baza legii și a propriului statut, să sprijine toate organizațiile în dialog cu autoritățile publice și cu părțile interesate, cu scopul dezvoltării economico-sociale, inclusiv prin parteneriat public-privat, care este cheia dezvoltării economice”, informează Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

  Evenimentul este organizat în cadrul proiectului INTERREG ROHU 406 şi va cuprinde o activitate de promovare a asistentului social în comunitate, prin prezentarea unor situații specifice domeniului de activitate și o expoziție tematică unde participanții pot contribui prin expunerea de materiale, fotografii, desene etc. În cadrul evenimentului vor fi puse la dispoziţie şi oferte de locuri de muncă şi oferte de formare profesională.

  Pentru confirmarea participării completaţi online fișa de înscriere aici, până la data de 17.03.2023.

  Participarea este gratuită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.