duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ziua internațională a copilului, sărbătorită la Complexul „Curcubeu” | Foto

  de Special Arad | 31 mai 2019, 3:05 PM | Știri Arad

  0

  Consiliul Local al municipiului Arad, prin Direcția de Asistență Socială Arad, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului, în data de 30 mai. Acțiunea s-a desfășurat la Complexul Curcubeu (str. Cuza Vodă nr.1). La această acțiune au participat peste 200 de copii din şcolile arădene.

  Programul evenimentului a cuprins ateliere de lucru pentru copii cu pictură pe față, desene și ateliere de creație, programe artistice susținute de elevii din cadrul Complexului Curcubeu, de la Școala gimnazială „Aron Cotruș”, Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” și de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”. Alături de copii, cu multe activități educative realizate prin joc, a fost „Mașina Prieteniei” – un proiect de suflet susținut de Compania Panduit din 2013 și condus de Petre Croitoru.

  Finalul evenimentului a fost marcat de multă culoare, voie bună, premii și diplome pentru toți copiii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.