Serbare dedicată Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului la Complexul „Curcubeu”

  de Special Arad | 19 decembrie 2019, 12:44 PM | Știri Arad

  0

  La fel ca și în anii trecuţi, la sfârşitul lui 2019, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad îm preună cu Direcția de Asistență Socială Arad au ținut să fie alături de copiii de la Complex „Curcubeu” unde a avut loc o serbare dedicată Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului. Micuții au fost răsplătiți cu aplauze și bineînțeles cu daruri oferite de către conf.univ.dr.Cristian Bențe, prorectorul UVVG Arad, împreună cu directorul general DAS Arad Oana Pârvulescu.

  „Este un prilej de bucurie atât pentru noi și în special pentru beneficiarii Complexului „Curcubeu” că și anul acesta, Universitatea de Vest„Vasile Goldiș” din Arad a fost alături de noi aducând un zâmbet pe fețele copiilor cu probleme sociale aflați sub ocrotirea instituției noastre. Doresc să mulțumesc pe această cale doamnei rector prof. univ. dr. Coralia Cotoraci si conducerii universității pentru toată implicarea și pentru că sunt alături de noi de fiecare dată. De asemenea vreau să le urez Sărbători Fericite și un călduros La Muți Ani!”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

  „Este o mare bucurie pentru universitatea noastră să fie prezentă ca în fiecare an în mijlocul copiilor de la Centrul „Curcubeu”, obicei care a devenit deja o tradiție. Bucuria noastră este cu atât mai mare că putem oferi o fărâmă de bucurie acestor copii. Am avut parte de un program minunat, dorim să le mulțumim tuturor cadrelor didactice care s-au implicat în acest program. Această acțiune noi o intreprindem în fiecare an, acțiune desfășurată la inițiativa doamnei rector prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci și a conducerii UVVG Arad. Este o acțiune pe care nu am putea să o realizăm fără sprijinul DAS Arad și în special a doamnei director general Oana Pârvulescu și pe această cale dorim să-i mulțumim. Vreau să transmit tuturor La Mulți Ani și un Crăciun îmbelșugat”, a declarat conf.univ.dr. Cristian Bențe, prorectorul UVVG Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.