joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Inaugurarea „Aula Prof. Univ. Dr. Cristian Haiduc”, de Ziua Economistului 2023

  de Special Arad | 25 noiembrie 2023, 10:19 AM | Educaţie

  0

  Comunicat UVVG. În România, ziua de 23 noiembrie este cunoscută ca fiind Ziua Economistului, aniversare definită ca „un moment special în care ne îndreptăm atenția către acei profesioniști dedicați care modelează și înțeleg lunea în termeni de cifre și analize”.

  Această dată semnifică deschiderea primului curs universitar de economie politică din tara noastră, susținut de profesorul Ion Ghica, la 23 noiembrie 1843. A devenit o tradiție, ca în fiecare an, de Ziua Economistului să sărbătorim şi Ziua Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie din cadrul U.V.V.G..

  Anul acesta, am organizat  workshop-ul „Conturând viitorul economic în 2023”, eveniment care s-a bucurat de participarea cadrelor didactice, a studenților facultății, precum și a elevilor de la Colegiul Economic Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan”, Colegiul Particular „Vasile Goldiș”, Liceul Tehnologic Vinga și Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Curtici.

  În același context, a fost acordată o bursă de studii pentru un an, din partea Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie.

  Cu acest prilej, un amfiteatru din Campusul universitar a fost redenumit. Din data de 23 noiembrie 2023, poartă numele „Aula Prof. univ. dr. CRISTIAN HAIDUC”, în semn de recunoștință adusă colegului nostru, pentru activitatea de aproape 30 ani depusă în slujba U.V.V.G., coleg și prieten de care ne-am despărțit mult prea devreme, în luna mai a anului 2022.

  Video https://www.youtube.com/watch?v=GeDr-ykWctg

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.