vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Zilele Asistenței Sociale la UAV

  de Special Arad | 27 martie 2018, 11:28 PM | Educaţie

  0

  Facultatea de Știinte ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad a organizat, sub egida Bibliotecii Vii, Zilele Asistenței Sociale. Gazdele evenimentului au fost asistent social principal Laura Andres si lector universitar dr. Alina Breaz precum și studenții specializării asistență socială. Biblioteca Vie este un concept al Asociației Asistenților Sociali la conducerea căreia se află conf.univ.dr. Ana Rădulescu.

  Evenimentul realizat în parteneriat cu AsProAs, Asociatia Oaza, Cabinet Individual de Asistenta Sociala Andres Laura, Asociatia pentru Educatie Proactivă și Colegiul National al Asistentilor Sociali prin sucursala sa din Arad s-a dorit a fi un elogiu adus profesiei de asistent social. „Evenimentul a pus în lumină modele profesionale de succes, a atras atenția asupra acestei profesii care presupune multă implicare din partea celor care o practică.

  Cred că asistenta socială este mai mult decât o simplă meserie, înseamnă vocație și multă dăruire și sunt bucuroasă că aici, la UAV, pregătim tineri pentru a începe o carieră în domeniul asistenței sociale” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.