duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Zile libere de Paște 2024: Cât timp durează minivacanța

  de - | 22 aprilie 2024, 6:36 PM | Naţional

  0

  Bugetarii se vor bucura în primăvara lui 2024 de o minivacanță mai lungă decât de obicei, pentru că se va crea o punte între 1 și 3 mai (Vinerea Mare).

  Pentru că Paștele va fi în aceeași săptămână cu 1 Mai, zi liberă prin lege, Guvernul a hotărât ca bugetarii să fie liberi și în 2 mai, astfel încât să se facă punte cu Paștele, în 5 mai.

  Prin urmare, prima minivacanță din acest an va fi la începutul lunii mai: 2 mai cade într-o zi de joi, între două sărbători legale: 1 mai – Ziua Muncii (miercuri) și 3 mai – Vinerea Mare (vineri). Duminică, 5 mai, este Paștele ortodox, iar luni, 6 mai este a doua zi de Paște. Rezultă deci o minivacanță de 6 zile.

  Următoarea minivacanță va fi de Rusalii. Vor fi trei zile libere, cele două de weekend – 22-23 iunie și a doua zi de Rusalii, 24 iunie.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.