Ofițerii de la Crimă Organizată au rămas fără mașina de filaj chiar în momentul unui flagrat. Polițiștii de la „Locală” au săltat-o!…

  de Special Arad | 29 May 2022, 9:58 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  2

  Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) a rămas fără o mașină pe care era montată tehnică de filaj, imediat după o astfel de operațiune asupra unei grupări care făcea trafic de droguri.

  Inițial, polițiștii de la Crimă Organizată au crezut că autospeciala cu tehnică de supraveghere a fost furată. Însă au aflat ce s-a întâmplat după ce au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

  Întreaga operațiune a avut loc aproape de sediul IGPR, în Sectorul 2. Echipele de polițiști antidrog aveau de făcut o tranzacție supravegheată pentru destructurarea unei rețele de traficanți de stupefiante. Pentru realizarea flagrantului, pe o stradă din apropiere, fusese lăsată o mașină goală, dar care avea montată tehnică de supraveghere, în așa fel încât operațiunea să fie filmată de la distanță, pentru obținerea de probe suplimentare. Ofițerii antidrog nici n-au observat când autospeciala a dispărut fără urmă. Sursele citate de spynews.ro au spus că, inițial, polițiștii s-au gândit că automobilul, care nu avea numere de București, a fost furat. După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, aceștia au descoperit că, de fapt, automobilul fusese luat, cu o platformă, de către Poliția Locală Sector 2.

   

  Sursa foto: Radio Play

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.