Zidurile fostei Fabrici de zahăr – coșmarul lui Falcă și, mai nou, al bicicliștilor!

  de Lucian Valeriu | 22 iunie 2015, 9:23 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Un perete din fosta Fabrică de zahăr este gata să cadă în orice moment pe bicicliștii care se încumetă s-o ia pe faleză înspre Alfa și Mărului (dacă sunt excesiv de curajoși) – pe Splaiul Mureșului. Autoritățile vor da, probabil, un comunicat de presă pe tema asta – așa că nu dezvoltăm acum administrativ problema, că ne plictisim reciproc.
  O dezvoltăm ipotetic-probabil: când ești pe bițiglă și ajungi în dreptul peretelui exterior al defunctei Fabrici de zahăr… ce faci? Înjuri? Hmm… mai gândește-te! Riști să se mai abată asupra ta și niște demoni în plus… pe lângă cărămizi! Îți recomand să te rogi, cum s-a rugat Falcă la toți dumnezeii posibili, când era să i se huluie fabrica de zahăr peste carieră și peste tot… și poate scapi ca și el: neutru. Gri-moloz d.p.d.v. juridic.
  Te va bântui, însă, multă vreme zidul ăla… așa cum bănuiesc că-l bântuie și pe Falcă zona respectivă… de o lasă la cheremul șerpilor, al ruinelor… iar despre bicicliștii care o iau pe acolo… chiar așa: n-o mai luați pe-acolo!  

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.