luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zeci de pasageri și-au petrecut întreaga sâmbătă pe Aeroportul Timișoara, din cauza unei curse Wizz Air

  de - | 20 august 2023, 9:38 AM | Regional

  2

  (foto: Pro TV)

  Zeci de persoane și-au pierdut timpul pe Aeroportul Timișoara, după ce două curse Wizz Air au avut mari întârzieri, fără nicio explicație, una mai bine de 12 ore, potrivit Pro TV.

  Câteva zeci de persoane au așteptat de dimineața până seara, pe Aeroportul Timișoara, o cursă Wizz Air spre Paris care era programată pentru ora 06.30. Ultima oară, zborul fusese reprogramat pentru ora 19.30.

  Aceeași situație s-a întâmplat și la cursa Wizz Air spre Londra, care trebuia să plece la ora 19.50, dar a fost reprogramată, într-o primă instanță, pentru ora 21.30.

  Wizz Air se confruntă cu probleme din ce în ce mai grave, compania low cost anunțând deja că mai multe zboruri din România vor fi anulate.

  Ministerul Transporturilor a anunțat, de altfel, că Wizz Air va fi verificată de Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei și riscă suspendarea activității.

  •  Citește și: În urma sesizării României, EASA face verificări la Wizz Air Hungary și Wizz Air Malta · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nici nu sunt suprinsa de ce citesc ! Eu am astptat mai mult de 24 h in stres caldura galagie operarea zborului cu destinatia Iasi Istanbul luna trecuta !! 24h !!

   Am primit o inatrziere de 3 ore initial ca apoi in jurul orei 00.00 sa aflam ca zborul nu va mai fi efectuat in ziua respectiva pe motivul ca nu exista aeronava /pilot disponibil ! Pe bune ? E un motiv plauzibil ? La ora respectiva am fost singuri pasageri ( peste 100 la numar) care au avut ghionion sa nu mai zboare restul zborurilor dupa lungi intarzieri au fostvoperate . La ora respectiva a fost mecesar sa iesim din zona de imbarcare si sa ne cautam hotel si sa asteptam pana a doua zi la 19.00 sa zburam dar neavand siguranta 100% ca acest zbor va fi efectuat!

   Dupa o zi ( deja pierduta din vacanta si pe cont propriu in iasi) dupa alte 2 ore cel putin intarziere de la reprogramarea zborului am zburat in sfarsit la destinatie fara a mai avea speranta ca se va intampla asta ! Am merita despagubire integrala 600 euro pentru stresul banii pierduti caldura suportata la proporiu fiind inchisi intr un spatiu cu peste alti 150-200 oameni fara geamuri aerisire ! Bateie de joc pe banii nostri! Rusine

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Treaba e simplă:
   – de ce fac asta anumite Companii Aeriene?
   Pt că POT!!!
   .
   Pt că ȘTIU că oricât și-ar bate joc de clienți, aceștia vor reveni, TENTAȚI DE PREȚURILE MICI!!!
   .
   Bine, dacă nu am trăi în vremuri în care disoluția Autorităților a atins cote alarmante, aceste probleme ar TREBUI REZOLVATE DE ACESTEA, cu măsuri ferme, rapide și, mai ales, PROGRESIVE ÎN SEVERITATE .
   Dar acestea (autoritâțile, și nu mă refer doar la cele române !!!) în cele mai multe situații, sunt total impotente sau, chiar, complici/protectori ai acestor „excroci cu gulere albe” (iar aici nu mă refer dor la unele companii aeriene, ci și ALTELE, DIN ALTE DOMENII). 😡
   .
   În aceste situații, SINGURA REZOLVARE (pe care eu o văd) este DOAR ÎN MÂINILE CLIENȚILOR:
   – pe viitor, oricât de tentante sau de amâgitoare ar fi ofertele unor firme cunoscute ca neserioase sau, chiar rău-voitoare, ACESTEA SĂ FIE BOICOTATE DE CLINȚI, în totalitate !!!🤔
   Dar pt asta și clienții ar trebui „să aibe coloană vertebrală”, demnitate, și să nu accepte bătaia de joc pe proprii lor bani, indiferent dacă acest lucru le-ar genera costuri mai ridicate cu ALTE COMPANII MAI SERIOASE !
   .
   O altă vorbă din bătrâni, spune:
   „Domnia și prostia se plătește!” 😉

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.