vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Zeci de câini, salvați de polițiști! Aceștia erau ținuți în zona fostei stații de epurare din Șiria, pe terenul unui polițist

  de Andreea Daniela B. | 30 aprilie 2021, 11:41 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Comunicat În după-amiaza zilei de 29 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona fostei stații de epurare din comuna Șiria, se află într-o stare de pericol mai multe exemplare canine.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat existența a 25 de exemplare canine, din rasa Metis, care erau în stare de pericol fiind păstrate în condiții insalubre. Polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost pentru 45 de zile, toate animalele fiind ridicate și preluate de asociația “Paws United” Zăbrani.

  În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale. La activitate au participat și polițiști ai Postului de Poliție Comunală Șiria precum și ai Poliției Orașului Pâncota”.

  Coincidență sau nu, câinii au fost găsiți în același loc din care au mai fost salvate câteva zeci de patrupede în urmă cu puțin timp. La acea vreme, o femeie ținea în condiții de neimaginat animalele, aceasta transformând stația de epurare, într-un adăpost improvizat. De asemenea, reamintim faptul că terenul este al unui polițist și se pare că nu s-au luat prea multe măsuri în cazul femeii responsabile, mai ales văzând că acum, aceasta continuă cu același obicei. Ea este cunoscută de ani de zile și se pare că până în prezent nimeni nu a putut să o oprească. În trecut, aceasta a primit o amendă de doar 500 de lei și a fost întocmit un dosar de cercetare penală pe numele ei.

  Citește și Iadul animalelor e la Mâsca, pe terenul unui polițist! Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.