Zece persoane din Afganistan şi Siria au vrut să ajungă în vestul Europei, ascunse în automarfare

  de Special Arad | 20 aprilie 2021, 10:30 AM | Știri Arad

  0

  În ultimele 24 de ore, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II zece cetăţeni din Afganistan şi Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

  În data de 19.04.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetățean bulgar, respectiv un cetățean turc. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din Olanda și Finlanda.

  Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, zece cetăţeni străini.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan şi Siria cu vârste cuprinse între 15 şi 57 de ani.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.