Zece migranți afgani, depistați de polițiștii de frontieră arădeni la Nădlac II și la Vărșand

  de Special Arad | 28 November 2021, 1:45 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărșand și Nădlac II au descoperit zece cetățeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera ascunși în automarfare.

  În data de 26.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand au depistat, pe sensul de ieșire din țară într-un automarfar condus de un cetățean turc, care transporta piese pentru instalații sanitare pentru o societate comercială din Franța, șase cetățeni din Afganistan. Aceștia sunt solicitanți de azil în țara noastră și încercau astfel să treacă fraudulos frontiera de stat.

  Tot în data de 26.11.2021, dar la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră au depistat patru cetățeni din Afganistan ascunși într-un autovehicul condus de un șofer turc, care transporta textile și anvelope pentru o societate comercială din Suedia. Cei patru, solicitanți de azil în țara noastră, intenționau să ajungă în țări din vestul Europei.

  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.