sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zăpada nu a mai luat prin surprindere Aradul: „Societatea care are contract cu municipalitatea a reușit să își facă treaba într-un mod satisfăcător”

  de Andreea Daniela B. | 10 ianuarie 2022, 2:32 PM | Administraţie

  1

  (foto: Facebook/Lazăr Faur)

  Aproape an de an arădenii au motive să se plângă atunci când vine vorba de ninsoare. În majoritatea situațiilor, administrația locală și nu numai, era luată prin surprindere de ninsoare. Cu toate acestea, se pare că zilele trecute, atunci când am avut la Arad prima ninsoare din iarna aceasta, cei care au fost responsabili de curățarea părții carosabile au reușit să își facă treaba destul de bine, Lazăr Faur, viceprimarul Aradului, declarându-se satisfăcut de rezultat, cu toate că era loc de mai bine.

  „În acest weekend ne-am confruntat cu prima ninsoare in 2022 și considerăm că ne-a găsit pregătiți. La ora 17 deja aveam utilajele în oraș, acționau în primă fază 6 utilaje, apoi am avut 10-11 care au acționat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Condițiile meteorologice nu au fost foarte dure de această dată cu noi, însă a fost un bun test pentru toată lumea ca să vedem cât suntem de pregătiți. Per ansamblu, societatea care are contract cu municipalitatea a reușit să își facă treaba într-un mod satisfăcător. Desigur că se putea și mai bine, am avut și noi câteva observații, dar au acționat în limit posibilității. Traficul nu a fost întrerupt. Există o anumită prioritate a intervenției, se urmărește să fie curățate podurile, intersecțiile, arterele principale, ca mai apoi să fie curățate și cele secundare”, a povestit viceprimarul Lazăr Faur.

  Desigur, iarna este abia la mijloc, așa că probabil urmează alte „teste” pentru firma de deszăpezire, însă până atunci șoselele sunt sigure pentru șoferii arădeni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … și repede, repejor a ieșit cucveaua să se laude cât de potentă este administrația actuală. Nu vă este rușine, libidinoșilor? Vă faceți datoria o dată la 10 ani și aveți obrăznicia să vă lăudați??? Huooooooooooooooo!!!
   .
   Ieri seară alea de promenadă de pe digul Mureșului, între Palatul Cultural și Mureșel, era un patinoar natural. Puținii, ce ne-am încumetat să ne facem porția de mișcare în aer liber, am fost mereu în mare pericol de a ne rupe oasele. Clasicul „Malul Mureșului” a fost și va ramâne locul preferat pentru plimbări al arădenilor. Și asta o spun „CUCUVELEI” fără să am pretenția că i-am spus ceva nou. Ori dacă nu este o noutate, atunci întreb „De ce la naiba, Malul Mureșului, nu merită atenția administratorilor, … că doar nu-i tehnologie SF … o rezolvi cu roaba și lopata. Ecologic!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.