duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O firmă din Zădăreni s-a ales cu dosar penal pentru deșeuri depozitate ilegal

  de Special Arad | 22 mai 2024, 4:05 PM | Știri Arad

  0

  IPJ Arad informează că, la data de 21 mai, polițiștii Serviciului Arme, Explozii și Substanțe Periculoase împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu Arad, au efectuat un control la o societate comercială din Zădăreni care s-a ales în cele din urmă cu dosar penal.

  În urma controlului, s-a constatat că mai multe recipiente cu substanțe de protecție a plantelor, nu ar fi fost depozitate conform prevederilor legale.

  Totodată, a fost descoperită o cantitate de aproximativ 1.500 de litri de uleiuri uzate și carburanți, care nu ar fi fost neutralizați respectiv păstrați, conform prevederilor legale.

  ​În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a produselor care au devenit deșeuri și pentru neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.