vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Xiaomi Mi Band 6: merită să faci trecerea la ultima generație a brățării inteligente?

  de Special Arad | 23 februarie 2022, 5:47 PM | Advertorial | IT

  0

  Cea mai recentă generație a popularei brățări inteligente a fost lansată în aprilie 2021, deci deci a trecut suficient timp pentru a vedea dacă merită într-adevăr schimbarea. La începutul anului 2022, este cu adevărat necesar să trecem de la Xiaomi Mi Band 5 la Mi Band 6?

  A șasea generație a celei mai populare brățări inteligente de pe piață vine cu unele îmbunătățiri, precum creșterea ecranului sau integrarea mai multor moduri sportive. Totuși, menține designul atât de important în succesul său, cu o estetică confortabilă și o greutate foarte mică care ne permite să o folosim fără să observăm măcar că o purtăm.

  Există multe motive care au făcut din Xiaomi Mi Smart Band unul dintre cele mai populare gadget-uri de pe piață. De fapt, dacă te uiți la încheieturile persoanelor pe care le întâlnești zilnic, vei vedea că nu este deloc ciudat să descoperi că mulți dintre ei folosesc această brățară inteligentă pentru a vedea ora, a ține evidența activității lor fizice și a primi notificări de pe mobil, printre alte funcții.

  Cât de importante sunt diferențele față de versiunea anterioară? Merită să plătiți mica diferență de bani care separă ambele brățări? Să vedem în această recenzie.

  Motive să faci trecerea spre Xiaomi Mi Band 6:

  – extrem de confortabilă
  – afișaj de calitate
  – mai multe moduri sportive
  – caracteristici extinse de sănătate
  – preț la fel de interesant

  Motive să nu faci trecerea spre Xiaomi Mi Band 6:

  – autonomie identică modelului anterior
  – fără NFC și fără GPS
  – câteva erori în monitorizarea sportului
  – nu are asistent personal

  În concluzie, Xiaomi Mi Band 6 vine cu îmbunătățiri foarte solicitate, cum ar fi mărirea ecranului și monitorizarea oxigenului din sânge. Fără îndoială, este încă un dispozitiv ieftin foarte util pentru a ține evidența stării noastre fizice, așa că merită să trecem la această nouă generație.

  Xiaomi Mi Band 6 este cea mai recentă versiune a lui Xiaomi Mi Smart Band, o serie de brățări inteligente care au avut mare succes de la lansare. Această brățară inteligentă menține strategia comună a producătorului chinez, fiind un dispozitiv cu un raport calitate- preț foarte bun. În plus, Xiaomi a adăugat îmbunătățiri notabile ca răspuns la solicitările utilizatorilor și, în acest fel, a obținut și o bandă inteligentă de calitate superioară.

  Mai exact, compania a optat să ofere acest Mi Band 6 în șapte culori suplimentare dincolo de negrul tradițional. În plus, utilizatorul poate alege din mai mult de 60 de fețe diferite de ceas de la început. Pe de altă parte, cel mai actual model are un ecran mai mare (trece de la 1,1 inchi la 1,56 inchi).

  Xiaomi Mi Smart Band 6 s-a îmbunătățit și în funcțiile sportive pe care le oferă utilizatorului, care cresc de la 11 la 30 de moduri sportive. Controlul sănătății este, de asemenea, mai vast, deoarece primește instrumente precum monitorizarea oxigenului din sânge și analiza respirației în timpul somnului.

  Toate aceste îmbunătățiri sunt foarte importante în experiența utilizatorului, așa că este clar că Mi Band 6 este cea mai bună brățară inteligentă din catalogul Xiaomi. Deoarece este la doar câțiva euro distanță de Mi Band 5, merită să plătiți această diferență pentru a vă bucura de un ecran mai mare și de noi funcții.

  Dacă lărgim viziunea pentru a analiza piața brățărilor inteligente, găsim mai mulți rivali clari pentru acest Mi Band 6. Una dintre ele este Huawei Band 6, cu un stil mai apropiat de cel al unui ceas inteligent. Principalele diferențe dintre cele două modele este că Huawei are un ecran dreptunghiular cu un buton fizic în lateral și 96 de moduri de antrenament. Prețul? A ieșit pe piață cu 59 de euro, sensibil mai scumpă decât Xiaomi Mi Band 6.

  O altă alternativă bună la Xiaomi Mi Band este Amazfit Band 5, foarte asemănătoare cu cea a lui Xiaomi, dar cu diferența de a integra un microfon pentru a vorbi cu Alexa. OPPO Band Sport este un alt rival bun, cu un ecran AMOLED, 12 moduri sport și până la 12 zile de viață a bateriei.

  Design și afișaj

  Xiaomi Mi Band 6 menține estetica brățărilor inteligente anterioare ale companiei, cu un ecran care ocupă cea mai mare parte din față și o curea din silicon. La fel ca la modelul anterior, se repetă senzația: Mi Band 6 este practic insesizabilă atunci când o purtăm.

  Confortul acestui dispozitiv se bazează pe două lucruri. Pe de o parte, ușurința sa , deoarece acest model abia cântărește 12,8 grame. Deși este puțin mai grea decât Mi Band 5, este totuși la fel de confortabilă. Cealaltă cheie este dimensiunea sa, deoarece este o brățară compactă, cu dimensiuni de 47,4 × 18,6 × 12,7 milimetri.

  Datorită dimensiunii și greutății sale reduse sale, putem purta banda inteligentă pe tot parcursul zilei, fără a fi o pacoste în niciun moment. Poate fi folosită pentru a lucra, pentru a dormi și pentru a face sport fără nicio problemă. Fără îndoială, acesta a fost unul dintre detaliile care au făcut atât de popular gadgetul Xiaomi.

  Cureaua, realizată din TPU și cu cataramă din aliaj de aluminiu, joacă și ea un rol principal în acest confort. Adevărul este că brățara respiră bine și oferă o închidere complet sigură. Așa cum a fost și la edițiile anterioare, puteți schimba brățara cu alte curele pentru Mi Band 6 și astfel să inovezi cu designul său, și va părea că porți un alt model în fiecare zi. Trebuie doar să scoți capsula și să o introduci în noua brățară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.