Merită să cumperi aspiratorul robot Roborock?

  de Special Arad | 5 January 2022, 8:00 AM | Advertorial

  1

  Pe măsură ce aspiratoarele robot inteligente continuă să crească în popularitate, noi producători și modele încep să intre pe piață. Aceste dispozitive la îndemână fac o treabă grozavă de curățare a podelelor din casă, astfel încât să nu îți faci griji cu privire la curățare, măturare sau aspirare. Ele fac treaba pentru tine.

  O astfel de companie este Xiaomi. Aspiratorul robot Roborock este nou în arena aspiratoarelor inteligente, dar este în creștere rapidă și merită luat în considerare. Să aruncăm o privire asupra ce are de oferit acest dispozitiv și dacă ar putea fi sau nu aspiratorul inteligent potrivit pentru tine.

  Performanţă

  Roborock începe fiecare cameră prin curățarea colțurilor, deplasându-se în jurul perimetrului sau a camerei fără a părăsi zona. În timp ce navighează în perimetru, scanează și spațiul pentru eventualele obstacole care i-ar putea sta în cale.

  Odată ce și-a efectuat scanarea, aspiratorul robot Roborock împarte camera în bucăți mai mici, mai ușor de gestionat și începe curățarea. Se mișcă înainte și înapoi în toată camera până când este mulțumit de performanța sa. După ce fiecare cameră este curățată, aspiratorul trece în camera următoare și își repetă comportamentul.

  Vei descoperi că aspiratorul inteligent Roborock poate curăța aproximativ 60 de metri pătrați în aproximativ o jumătate de oră. Dacă are suficientă baterie pentru a trece la următoarea zonă, o va face. În caz contrar, se va întoarce la stația de andocare și se va reîncărca. Odată încărcat, acesta își va relua calea anterioară până când totul este curat.

  Stație de andocare

  Deoarece aspiratorul inteligent Roborock face mai mult decât doar să aspire murdăria, acesta vine cu un covoraș care merge sub stația de andocare. Acest lucru ajută la protejarea podelei, deoarece există întotdeauna posibilitatea ca aspiratorul să fie umed de la curățare.

  Aspect

  Aspiratorul robot Roborock vine cu o bară de protecție netedă din plastic care conține patru senzori de proximitate încorporați care îi permit să se miște în jurul camerei fără să se lovească de mobilier și alte obstacole.

  Pe dispozitivul în sine, vei găsi trei butoane. Fiecare buton are propriul său scop. Unul pornește sau oprește dispozitivul. Un alt buton îi va spune Roborock-ului să se întoarcă la stația de andocare, în timp ce ultimul buton activează modul de curățare zonat pe aspirator.

  Dacă ești interesat de dimensiunile aspiratorului inteligent Roborock, acesta vine la 13,6 x 13,6 x 3,8 inci. Datorită construcției sale, acest aspirator are capacitatea de a curăța mobilierul cu scaune joase, precum și de a naviga prin ușile dintre camere. Acest lucru ajută la prevenirea blocării Roborock-ului în timp ce își desfășoară rutina.

  Senzori

  Am vorbit deja puțin despre câțiva dintre senzorii pe care aspiratorul robot Roborock îi folosește pentru a face rutina de curățare mai eficientă. Cu toate acestea, acest aspirator are mult mai multe de oferit. În dispozitiv sunt încorporați 13 senzori care ajută nu numai la curățare, ci și la siguranță.

  Iată o scurtă prezentare a senzorilor de pe un aspirator robot Roborock:

  •  Senzorul lateral detectează distanța față de pereți
  •  Senzor de praf
  •  Senzor sistem de detectare laser LDS
  •  Senzor radar IR
  •  Senzor de accident pentru a detecta obstacolele
  •  Busolă electronică
  •  Senzor de particule grosiere și păr
  •  Vitezometru
  •  Accelerometru
  •  Senzor ventilator rotativ
  •  Senzor de cădere
  •  Senzor giroscop

  După cum poți vedea, un aspirator robot Roborock nu duce lipsă de senzori, care îl ajută să navigheze prin casa ta. Mulți dintre acești senzori ajută dispozitivul să ocolească cu succes obstacolele sau să determine dacă s-ar putea bloca sau nu în anumite locuri.

  Aplicatie de mobil

  Xiaomi a creat o aplicație mobilă de înaltă calitate, care să se potrivească cu aspiratorul său robot. În cadrul aplicației mobile – care este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android – vei avea posibilitatea de a regla și controla dispozitivul de pe smartphone, după cum este necesar.

  În plus, poți folosi smartphone-ul pentru a muta aspiratorul Roborock prin casă, la fel cum ai face cu o mașină cu telecomandă. Acest lucru este util în special dacă ai nevoie de o anumită zonă curățată. Aplicația îți permite, de asemenea, să vezi o hartă a casei., astfel încât să poți vedea exact unde curăță robotul în prezent.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. dupa 6 luni de utilizare al unui S6 max, pot sa spun urmatoarele : la trecerea peste obstacole (prag maxim 1 cm) lasa picaturi de apa in urma, urmele uscate ramase pe gresie nu le sterge, daca il trimit intr-o camera face un ocol prin alte camere, dar de aspirat aspira bine.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.