Xiaomi Mi 11 Ultra lansat, camere foto de înaltă rezoluție și specificații de top

  de - | 5 aprilie 2021, 7:48 AM | IT

  0

  Lansarea lui Xiaomi Mi 11 în februarie a fost puțin liniștită și acum știm de ce. Compania Xiaomi și-a ținut toate bunătățile până la evenimentul de lansare din martie. Acum Xiaomi Mi 11 Ultra și Xiaomi Mi 11 Lite au fost lansate, pe lângă multe alte dispozitive Xiaomi. La evenimentul de lansare din 29 martie, Xiaomi a dezvăluit modelul Mi 11 Ultra, versiunea super-premium a seriei Mi 11, precum și pe Mi 11 Lite 5G, care este o versiune accesibilă a telefonului-pilot.

  Xiaomi a mai prezentat, de asemenea, Mi Smart Band 6, un tracker de fitness accesibil, precum și telefoanele Mi 11i, Mi 11 Lite 4G, Mi 11 Pro și Mi Smart Projector 2 Pro, un proiector concurent pentru Samsung The Premiere, lansat și în România. Nu credem că vom putea cumpăra ultimele trei telefoane și nici proiectorul, deoarece nu vin în Europa, probabil vor fi disponibile doar în China. În schimb brățara de fitness va fi disponibilă la nivel global.

  Conform TechRadar, Xiaomi Mi 11 Ultra și Mi 11 Lite 5G, vor fi lansate și în alte regiuni, vor ajunge și în Europa și România. Xiaomi Mi 11 Ulltra este un smartphone super-premium, probabil destinat să rivalizeze cu Samsung Galaxy S21 Ultra, deoarece este imens și are specificații și caracteristici de top.

  Mi 11 Ultra este, fără îndoială, încercarea Xiaomi de a câștiga coroana „cel mai bun telefon cu cameră”. Cele trei camere de la spate sunt de 50MP principală, 48MP ultra-lată și 48MP (zoom optic 5x, 120x digital), completate frontal cu o cameră pentru selfie și apeluri video de 20MP. Este o mulțime de camere de înaltă rezoluție.

  Afișajul este unul AMOLED de 6,81 inch (7,30 cm), cu rezoluția de 1440 x 3200, Ecranul are o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 1700 niți. Există, de asemenea, un ecran AMOLED mic de 1,1 inch pe spate, utilizat pentru avertizări de notificare, precum și pentru încadrarea selfie-urilor cu camerele principale.

  Smartphone-ul are puternicul procesor Snapdragon 888, aflat și pe seria Samsung Galaxy S21 precum și 12GB RAM. Bateria este de 5.000 mAh și acceptă încărcarea prin cablu și wireless de 67W, care este cea mai rapidă încărcare fără fir pe care am văzut-o într-un smartphone. Există, de asemenea, o încărcare wireless inversă de 10W, pentru alimentarea dispozitivelor compatibile.

  Xiaomi Mi 11 Lite 5G are un ecran de 6,55 inch (16,64 cm) cu rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Este un dispozitiv destul de delicios, cântărește 159 g și are o grosime de numai 6,81 mm și se pare că este în contradicție ușoară cu telefoanele mai groase ale Xiaomi.

  Camerele de aici sunt una principală de 64MP, una ultra-wide de 8MP și una macro de 5MP. Telefonul are, de asemenea, o cameră frontală de 20MP.

  Mi 11 Lite 5G al Xiaomi marchează debutul chipset-ului Snapdragon 780G, care este un procesor de nivel mediu care ar trebui să fie bun pentru acest telefon. Procesorul este asociat cu 6 sau 8GB de memorie RAM. În cele din urmă, există o baterie de 4.250mAh care se alimentează prin încărcare rapidă prin cablu de 33W.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.