Xiaomi ar putea lansa un smartphone cu încărcare rapidă de 200W

  de Special Arad | 6 februarie 2021, 4:30 PM | IT

  0

  Recent, smartphone-ul Vivoi QOO 7 a fost lansat și a prezentat capacități de încărcare rapidă de 120 W, ceea ce este destul de notabil. Trebuie avut în vedere că telefoanele emblematice acceptau doar încărcare rapidă de 30 W până acum doi sau trei ani. Acum, o nouă informație sugerează că Xiaomi ar putea lansa în curând un smartphone emblematic cu încărcare rapidă de 200W.

  Potrivit GizmoChina care preia o postare pe Weibo, un site chinez de micro-blogging, un dispozitiv pilot cu încărcare rapidă de 200W va fi lansat în curând. În timp ce sursa nu a menționat ce companie va lansa noul dispozitiv, informația este în conformitate cu una anterioară care menționează compania Xiaomi.

  După cum am menționat mai sus, cu doar câțiva ani în urmă, dispozitivele ofereau doar o rată de încărcare rapidă de aproximativ 30W. Chiar și cel mai nou mai performant și mai puternic smartphone recent lansat pe piață de pe piață, Samsung Galaxy S21 Ultra, are încărcare rapidă de doar 25W. Cu toate acestea sunt destule modele pe piață care oferă încărcare rapidă mult mai eficientă.

  În special, postarea de pe Weibo a adăugat că această capacitate de încărcare rapidă de 200W include încărcare cu fir, încărcare wireless și chiar încărcare inversă wireless.

  Ediția comemorativă Xiaomi Mi 10 a oferit încărcare prin cablu de până la 120 W împreună cu încărcare wireless de 55 W și încărcare inversă de până la 10 W. Acest lucru se ridică la aproximativ 185 W în total. Deci, ne putem aștepta ca Xiaomi să lanseze în curând un dispozitiv cu încărcare mai mare 200W.

  Xiaomi a anunțat recent și o tehnologie de încărcare wireless Mi Charger 80W. Conform companiei, această tehnologie încarcă wireless o baterie de 4.000 mAh cu 10% într-un minut, cu 50% în 8 minute și 100% în 19 minute.

  Până acuma au mai fost informații că Xiaomi încearcă să lanseze un smartphone cu încărcare de 200 W și peste. Din păcate, acestea sunt toate informațiile din acest moment. Nu știm sigur când acest dispozitiv va fi lansat sau va fi anunțat, dar ar putea face parte din noua serie Xiaomi Mi 11, având în vedere că este vorba despre un telefon de vârf. Ar fi un mare pas înainte în materie de încărcare a unui smartphone, astfel ajungem să încărcăm o baterie de 4.500 – 5.000mAh în aproximativ 20 de minute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.