Wizz Air schimbă regula! Nu vei mai plăti pentru bagaj. Va fi inclus în prețul biletului

  de Special Arad | 20 July 2017, 8:57 AM | Regional

  0

  Veste bună pentru cei care aleg să zboare cu avioanele celei mai mari companii aeriane low cost din Europa Centrala și de Est. Aceasta nu va mai percepe un tarif adițional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei.

  Este vorba de Wizzair, iar măsura intră în vigoare începând cu 29 octombrie 2017. Astfel, pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în prețul biletului, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Modificarea reprezintă o crestere cu 50% a volumului bagajului în comparatie cu dimensiunea anterioara acceptata gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii care vor calatori pe și din 29 octombrie si care deja au platit taxa pentru bagajul mare de mana direct prin canalele Wizz Air* vor primi ramburs 120% din prețul platit, în conturile lor WIZZ.

  Compania aeriana Wizzair opereaza 15 destinatii de pe Aeroportul Timisoara: Bruxelles, Paris, Dortmund, Frankfurt, Memmingen, Bari, Bologna, Bergamo, Roma, Treviso, Eindhoven, Barcelona, Madrid, Valencia si Londra, iar din toamna vom avea inca o cursa catre Tel Aviv, scrie Opinia Timișoarei.

  Wizz Air este compania aviatică la care apelează foarte mulți arădeni care călătoresc în Spania, Italia, Franța, Gewrmania, Belgia sau alte destinații.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.