Windows 10 nu va mai primi actualizări majore

  de Special Arad | 2 May 2023, 8:36 PM | IT

  0

  Atunci când a lansat Windows 10, Microsoft promitea că aceasta este ultima versiune a sistemului de operare, care va fi actualizată cu noi capabilități în viitor. Se pare însă că în urmă cu câțiva ani, compania a decis să renunțe la acest plan și a creat Windows 11, o versiune foarte similară la nivel de funcționalitate, dar cu o interfață nouă. Planul este ca Windows 10 să primească în continuare suport până în 2025, însă ultimul update major, care adaugă funcții noi, a fost deja lansat, potrivit Go4it.ro.

  Microsoft a dezvăluit că Windows 10 22H2 este ultima versiune majoră a sistemului de operare. Asta înseamnă că nu va mai primi capabilități noi față de ceea ce are deja, urmând ca următoarele update-uri până în 2025 să rezolve bug-uri care mai apar și să ofere îmbunătățirile periodice pentru securitate.

  Pe data de 14 octombrie 2025, Windows 10 va intra în EOS (End of Support), așa cum s-a întâmplat și cu versiunile anterioare ale sistemului de operare, precum Windows 7 sau 8.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.