joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Webinar organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie din cadrul UVVG

  de - | 25 noiembrie 2021, 10:31 PM | Educaţie

  0

  De Ziua Economistului, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prin Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie ȋn parteneriat cu Centru de Antreprenoriat din cadrul UVVG, a organizat un webinar pe teme de actualitate, intitulat: „Noua ordine economică. Tendinţe, rolul antreprenorului”. Evenimentul a reunit oameni de știință, cercetători, economişti și antreprenori cu reputație naţională şi internațională care au schimbat idei și au împărtășit o parte din experiența lor, dar și rezultatele cercetării în mai multe domenii ale antreprenoriatului, precum și aplicațiile lor în domeniul științei și tehnologiei.

  Printre invitaţii de seamă s-au numărat: prof. dr. ing. Horia Liviu Popa, vicepreședinte CRIFST, filiala Timişoara, reprezentantul Academiei Române – Comitetul Român pentru Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST), dar şi conducerea Asociaţiei Generale a Economiştilor din România (AGER), filiala Vâlcea. Moderatorii webinarului au fost: prof. univ. dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică și Inginerie şi conf. univ. dr. Marius Boiţă, director Centru de Antreprenoriat UVVG.

  Patru au fost temele prezentate ȋn cadrul webinarului: „Noua ordine economică. Tendinţe, rolul antreprenorului”: Importanţa economistului în economia de piață. Prezent și viitor – conf. univ. dr. Boby Costi; Rolul antreprenorului ȋn noua economie/economia viitorului – conf. univ. dr. Vichiente Maniov; Noile tendinţe ȋn domeniul tehnologiei – impact economic şi social – prof. univ. dr. Horaţiu Şoim; Rolul poştei ȋn economia durabilă – lector univ. dr. Caius Lăzărescu.

  A devenit o tradiţie, ca în fiecare an, de Ziua Economistului, pe 23 noiembrie, să sărbătorim şi Ziua Facultăţii prin organizarea unor acţiuni tematice. În acest an ne-am oprit asupra webinarului „Noua ordine economică. Tendinţe, rolul antreprenorului”, care s-a bucurat de un real succes în rândul studenţilor, cadrelor didactice şi oamenilor de afaceri” – ne-a declarat prof. univ. dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică și Inginerie din cadrul UVVG Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.